Çözüm Merkezi istek ve şikayetleriniz için 7/24 aktif numaramız 153 / İnternet başvurularınız için Kayıt Formu
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Çocuk Maratonu Festivali ve Aydilge Konseri, 18 Mayıs Pazar günü Batı Park etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Her hafta farklı etkinliklerle Samsunluların sosyal yaşamına renk katan, kentin festival ve etkinlik kültürüne katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Maratonu Festivali ve Aydilge konseri ile de eğlence dolu bir Pazar yaşatacak.
Aydilge Konseri
Pazar günü 19.00’da başlayacak Aydilge konseri ile Samsunlular müziğe ve eğlenceye doyacak. Türk pop müziğinin sevilen ismi Aydilge’nin, enerjik sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Samsunlularla buluşacağı Batı Park etkinlik alanındaki konser, halka açık ve ücretsiz olacak.
“Koş Samsun Koş”
Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap edecek etkinlikler ise Batı Park’ta günün erken saatlerinde start alacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından “Koş Şampiyon Koş” sloganıyla düzenlenen ve saat 09.00’da başlayacak Samsun Çocuk Maratonu ve Festivali ile 1-14 yaş arası çocuklar farklı parkurlarda mücadele edecek. Maratonda 1-3 ve 4-5 yaş çocuklar 200 metre mesafede aile bireyleri ile koşarken, 6-7 ve 8-9 yaş grubu çocuklar 300 metre, 10-11 ve 12-13-14 yaş çocuklar 400 metre mesafede koşmanın heyecanını yaşayacaklar. Maratonda ayrıca farkındalık oluşturmak amacı ile engelli çocuklar için özel parkur da oluşturulacak. Dereceye girenler aldıkları madalya ile “Bu Madalya Senin Anneciğim” diyecekler.
Başvurular bugün sona eriyor
“Samsun Çocuk Maratonu ve Festivali”ndeki düzenlenecek yarışmalara katılmak için başvurular bugün (12 Mayıs Pazartesi) sona erecek. Başvurular Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden “cocukmaratonu.samsun.bel.tr” linki ile gerçekleştiriliyor
1978 yılında Samsun Çarsamba Yenikışla Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşambaspor’da ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Cumhur ittifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.