Çözüm Merkezi istek ve şikayetleriniz için 7/24 aktif numaramız 153 / İnternet başvurularınız için Kayıt Formu
Hayata geçirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle Samsun’u sanat ve kültür şehri yapma misyonunu sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ustalara Saygı Musa Eroğlu Türküleri” konseri düzenleniyor. Konser Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından 20 Nisan Pazar günü saat 19.30’da, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Şef Murat Camadan’ın öncülüğünde sahneye çıkacak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Topluluğu, Türk halk müziğinin ustalarından Musa Eroğlu’nun en bilinen türkülerini seslendirecek.
Konsere katılan sanatseverler Musa Eroğlu’nun en bilinen eserleriyle nostaljik bir yolculuğa çıkacaklar. Konserde, halk müziğinin derin duygularını yansıtan uzun yıllardır dinleyicilerle buluşmuş olan eserler seslendirilecek. Türk halk müziği sevenler için kaçırılmayacak bu etkinliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi tüm müzikseverleri davet ediyor.
1978 yılında Samsun Çarsamba Yenikışla Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşambaspor’da ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Cumhur ittifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.