Çözüm Merkezi istek ve şikayetleriniz için 7/24 aktif numaramız 153 / İnternet başvurularınız için Kayıt Formu
Şehrin talep ve beklentilerine cevap vererek çalışmalarını şekillendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın önderliğinde her fikre, her öneriye kıymet veriyor. Seçim çalışmaları döneminde de Samsun’a vatandaşların fikriyle yön vereceklerini belirten Başkan Doğan, 153 Çözüm Merkezi ile vatandaşlarla belediye arasında gönül köprüsü kuruyor. Bu kapsamda 153 Çözüm Merkezi tarafından başlatılan anket çalışması tüm hızıyla sürüyor.
İnsan odaklı yönetim anlayışıyla çalışmalarına şekil veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin taleplerini vatandaşlardan birebir dinleyerek yol haritasını oluşturuyor. 153 Çözüm Merkezi ile Samsun’un sesine kulak vermeyi sürdüren Büyükşehir ekipleri Cumhuriyet Meydanı, Atakum Çobanlı İskelesi ve Canik Meydanı’nda kurduğu stantların ardından bu sefer Bafra’da vatandaşlarla buluştu. Bafra’da Alparslan Türkeş Parkı’nda stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri stant alanına gelen vatandaşlarla birebir görüşerek onların talep ve önerilerini dinledi.
Vatandaşlar, kentle ilgili beklentilerini ve çözüm önerilerini doğrudan iletme fırsatı bulurken ekipler de her bir vatandaşın ilettiği talep ve şikayetleri tek tek not aldı. Katılımcılara yapılan memnuniyet anketleri ile vatandaşların şehre dair beklentileri ve önerileri daha kapsamlı bir şekilde toplandı. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin şehirdeki çeşitli hizmet alanlarında ne gibi iyileştirmeler yapabileceği konusunda daha sağlıklı veriler elde edildi.
1978 yılında Samsun Çarsamba Yenikışla Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşambaspor’da ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Cumhur ittifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.