Çözüm Merkezi istek ve şikayetleriniz için 7/24 aktif numaramız 153 / İnternet başvurularınız için Kayıt Formu
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuk ve gençleri bilimle buluşturma hedefiyle hayata geçirilen Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü çocukların hayatına dokunurken ilçelerde, köy okullarında bu hizmete ulaşamayan öğrencileri de unutmuyor. Eğitim merkezlerine ulaşma imkânı olmayan öğrencileri de düşünen Büyükşehir Belediyesi yürüttüğü etkinliklerle 40 köy okulunda öğrenim gören 3 bin 800 öğrenciyi bilimle buluşturdu. Her hafta cuma günü farklı bir köy okulunu ziyaret eden Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü ekipleri öğrencilere unutulmaz bir bilim deneyimi yaşatıyor.
Etkinlikler çocukları çok yönlü geliştiriyor
Gerçekleştirilen etkinliklerde; robotik kodlama uygulamaları, planetaryum gösterimleri, deneysel öğrenme çalışmaları ve yaratıcı bilim atölyeleri gibi birçok zengin içerik yer alıyor. Öğrenciler, bilimi sadece teorik bilgilerle değil, yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatı buluyor.
Bilim dolu etkinliklerle tanışan öğrenciler, hem eğlenmenin hem de öğrenmenin mutluluğunu bir arada yaşarken hayata geçirilen etkinlikler çocukların çok yönlü gelişmesine katkı sağlıyor.
1978 yılında Samsun Çarsamba Yenikışla Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşambaspor’da ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Cumhur ittifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.