SAMSUNBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ

İtfaiye personeline özel eğitim

02/08/2024
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli 65 personele yaban arıları ve bal arıları arasındaki farklar ile müdahale şekilleri konusunda eğitim verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline yönelik olarak yaban arıları ve bal arıları arasındaki farklar ile müdahale şekilleri konusunda düzenlenen eğitim çalışmasına İtfaiye Dairesi Başkanı Ertan Özcan, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ali Korkmaz ile kurum çalışanları katıldı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ali Korkmaz, 65 itfaiye personelinin bulunduğu eğitimde yaban arılarının ekosistem içindeki rolü, bal arılarının polinasyon üzerindeki etkileri ve her iki türün de korunma stratejilerini anlattı.

Bu Kategorideki Diğer Haberler