Çözüm Merkezi istek ve şikayetleriniz için 7/24 aktif numaramız 153 / İnternet başvurularınız için Kayıt Formu
Samsun Büyükşehir Belediyesi 17 ilçede yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 2025 yılında da kentin gereken her noktasında vatandaşların ulaşım sorununu çözmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Atakum İlçesi Elbistan Bulvarı’nda da yoğun bir çalışma takvimi yürütüyor. Kazı ve dolgu işlemleri tamamlanan 3 bin 400 metre uzunluğundaki Elbistan Bulvarı’nda, ekipler sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İmar planına uygun olarak 30 metre genişliğinde 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olmak üzere 6 şeritli inşa edilen bulvardaki çalışmalarda sona gelindi. Kısa süre içinde tamamlanması planlanan sıcak asfalt çalışmalarının ardından Elbistan Bulvarı daha güvenli ve konforlu hale gelecek.
Büyükşehir konforlu ulaşım için çalışıyor
Samsun’u daha güvenli ve konforlu yol ağlarıyla buluşturmak adına çalışmalara devam ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “17 ilçemizi evimiz bilerek eşit hizmet ilkesiyle her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulaşım da en öncelikli konularımızın başında geliyor. Bir taraftan kırsalda hemşehrilerimizin ulaşım sorununu çözüme kavuştururken bir taraftan şehir merkezinde trafik yoğunluğunu azaltacak, ulaşım konforunu artıracak yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Atakum ilçesi Elbistan Bulvarı’ndaki çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor ve artık çalışmalarda sona geldik. Hem bölge sakinleri için hem de bu güzergahı kullanarak seyahat eden vatandaşlarımızın bir an önce daha güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanına kavuşması hedefi ile ekiplerimiz yoğun mesai yapıyor. Elbistan Bulvarı’nın tamamlanmasıyla birlikte, ilçemizin ulaşım ağında önemli bir iyileşme sağlanacak; hem trafik yoğunluğu azalacak hem de sürüş kalitesi üst seviyeye taşınacak. Şimdiden hayırlı olsun.”
1978 yılında Samsun Çarsamba Yenikışla Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşambaspor’da ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Cumhur ittifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.